SC Freiburg

Rating: 1 stars Schwarzwald Stadion   Freiburg, Duitsland

Voetbalreizen SC Freiburg

SC Freiburg speelt haar thuiswedstrijden in het knusse 'Schwarzwald-Stadion', waar de trouwe fans voor een fijne voetbalsfeer zorgen. Een voetbalreis naar het Zwarte Woud is een leuke tip voor de ervaren voetballiefhebber die wel eens wat anders wil. Forza zorgt voor de wedstrijdtickets!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar SC Freiburg

Boek zelf uw reis naar Freiburg en ben goedkoper uit.
Forza helpt je graag met het plannen van je reis naar Freiburg im Breisgau, in het Duitse Zwarte Woud. Het is vanuit Nederland best een eind rijden (ruim 5 uur vanaf Venlo), maar als je gaat vliegen moet je via Basel ben je met alle wachttijden niet (veel) sneller. Je zou eventueel ook voor de trein kunnen kiezen. Hieronder zie je alle mogelijkheden en ons advies.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Vluchten (3)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam Schiphol 1 u 15 FR Basel-Mulhouse
BE Brussel Zaventem Airport 1 u 05 FR Basel-Mulhouse
DE Dusseldorf Airport 1 u 25 FR Basel-Mulhouse

Trein transfers (6)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam (Centraal Station) 6 u 55 DE Freiburg (Breisgau) - Hauptbahnhof
NL Utrecht (Centraal Station) 6 u 40 DE Freiburg (Breisgau) - Hauptbahnhof
NL Eindhoven (Centraal Station) 6 u 50 DE Freiburg (Breisgau) - Hauptbahnhof
NL Arnhem (Centraal Station) 6 u 15 DE Freiburg (Breisgau) - Hauptbahnhof
BE Brussel (Centraal Station) 5 u 45 DE Freiburg (Breisgau) - Hauptbahnhof
BE Luik-Guillemins (Centraal Station) 4 u 50 DE Freiburg (Breisgau) - Hauptbahnhof

Vertrek

Aankomst

Freiburg

Forza tips over uw reis naar Freiburg

Het gezellige Freiburg im Breisgau ligt zo'n 5 uur rijden van Venlo en is dus wat ons betreft nog net te doen om met de auto naar toe te reizen. Er zijn echter ook alternatieven beschikbaar:

Zo kun je bijvoorbeeld ook vliegen naar de nabij gelegen luchthaven van Basel-Mulhouse-Freiburg. Vanaf daar ben je in zo'n 1,5 uur in Freiburg. Aangezien de wedstrijden in Duitsland in tegenstelling tot veel andere landen vaak zo'n 2 a 3 maanden vantevoren vastgesteld worden adviseren we om te wachten met het boeken van je vlucht totdat de speeldatum definitief is. Als je daar toch liever niet op wilt wachten (zodat je een prijsvoordeel hebt bij het boeken van de vlucht), zorg dan dat je voor een weekendwedstrijd uiterlijk vrijdagmiddag heen vliegt, en op maandag terug. Meestal is er in Duitsland 1 wedstrijd op vrijdagavond, en de rest op zaterdag en zondag. Als je de voorkeur hebt voor een 3-daagse reis, ga dan op zaterdagochtend heen, en op maandag terug. Dan neem je wel een klein risico dat de wedstrijd toch naar vrijdagavond gaat, maar dat risico is nog te overzien. In het slechtste geval moet je de heenvlucht later omboeken.

Tot slot is ook een treinreis natuurlijk goed te doen. Als voorbeeld: vanuit Eindhoven CS ben je een kleine 7 uur onderweg. Best een lange reis, maar wel een stuk comfortabeler dan de 'Autobahn' en geen last van files. Bij vragen bel ons gerust voor vrijblijvend advies!

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan Freiburg
Basel-Mulhouse
Saint-Louis 68304, Frankrijk
Basel Mulhouse Freiburg Airport ligt in Frankrijk, maar dicht bij de Zwitserse en Duitse grens. De luchthaven wordt door deze landen gedeeld, om deze reden heeft het vliegveld ook meer dan een IATA-luchthavencode (BSL, MLH, EAP). Vanuit de luchthaven bent u in zo'n 1,5 uur met openbaar vervoer in het Duitse Freiburg im Breisgau.
Reisduur 60 minuten       Reisafstand 75 kilometer

Lees meer

Trein stations

Alle trein stations die geschikt zijn voor een bezoek aan Freiburg
Freiburg (Breisgau) - Hauptbahnhof
Freiburg 79098, Duitsland
Freiburg (Breisgau) Hauptbahnhof is het centrale station van Freiburg im Breisgau, gelegen in de Zuid-Duitse staat Baden-Württemberg. Het ligt op de snelle afstandsverbinding van Frankfurt naar Basel, en is dus via die route ook goed bereikbaar vanuit Nederland en België.

Schwarzwald Stadion

De sfeervolle thuishaven van SC Freiburg heette tot 2014 nog het 'Dreisamstadion', en daarna als gevolg van een sponsorcontract het Badenova-stadion en het Mage Solar Stadion. Sinds 2014 heet het het Schwarzwald-stadion. Het Nederlands Elftal gebruikte dit stadion als basiskamp tijdens het WK 2006 in Duitsland. Voetballiefhebbers zullen zich ook nog herinneren dat Pierre van Hooydonk er ooit namens Feyenoord een vrije trap vol in de kruising schoot. Dat was in het seizoen 2001/2002 onderweg naar de uiteindelijke winst van de Uefa Cup in eigen stadion.

Freiburg

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.