SC Freiburg

Rating: 1 stars Schwarzwald Stadion   Freiburg, Duitsland

Voetbalreizen SC Freiburg

SC Freiburg speelt haar thuiswedstrijden in het knusse 'Schwarzwald-Stadion', waar de trouwe fans voor een fijne voetbalsfeer zorgen. Een voetbalreis naar het Zwarte Woud is een leuke tip voor de ervaren voetballiefhebber die wel eens wat anders wil. Forza zorgt voor de wedstrijdtickets!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Schwarzwald Stadion

De sfeervolle thuishaven van SC Freiburg heette tot 2014 nog het 'Dreisamstadion', en daarna als gevolg van een sponsorcontract het Badenova-stadion en het Mage Solar Stadion. Sinds 2014 heet het het Schwarzwald-stadion. Het Nederlands Elftal gebruikte dit stadion als basiskamp tijdens het WK 2006 in Duitsland. Voetballiefhebbers zullen zich ook nog herinneren dat Pierre van Hooydonk er ooit namens Feyenoord een vrije trap vol in de kruising schoot. Dat was in het seizoen 2001/2002 onderweg naar de uiteindelijke winst van de Uefa Cup in eigen stadion.

Freiburg

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.

Referenties

Voor dit team zijn er nog geen referenties beschikbaar
Heeft u een reisverhaal voor dit team?