Olympique Lyonnais

Rating: 2 stars Parc Olympique Lyonnais   Lyon, Frankrijk

Voetbalreizen Olympique Lyonnais

Olympique Lyon domineerde in het vorige decennium de Franse Ligue 1. Tussen 2002 en 2008 wonnen 'Les Gones' maar liefst 7 landstitels op een rij. Sindsdien is het woord aan Paris St Germain, maar de fans van Lyon hopen dat de club in het splinternieuwe 'Stade des Lumières' weer om de prijzen mee kunnen doen. Een goede reden voor een bijzondere voetbalreis naar Lyon!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Einde van de lijst bereikt..

Parc Olympique Lyonnais

Het Parc Olympique Lyonnais (officiële naam), ook wel bekend als Grand Stade de Lyon en Stade des Lumières, is een voetbalstadion in Lyon. Het stadion heeft een capaciteit van 59.186 plaatsen. De vaste bespeler van het stadion is Olympique Lyon, dat uitkomt in de Franse Ligue 1. Hiermee verlieten Les Gones na 65 jaar het oude Stade de Gerland. In totaal werden er tijdens het EK 2016 zes wedstrijden in dit stadion afgewerkt, waarvan vier groepswedstrijden, één achtste finale en één halve finale.

Lyon

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.

Referenties

Olympique Lyonnais vs. Paris Saint Germain

Reisverslag
De reis is perfect verlopen, klein beetje vertraging op schiphol (twintig minuten) op de heenreis, reis van standsted naar London ging goed en Hotel (Holiday Inn Express London Hammersmith) was ook snel te vinden. We konden meteen inchecken (rond 12 uur e

Door Dhr. Frederik uit Schiedam (NL).