Newcastle United

Rating: 2 stars St James Park   Newcastle upon Tyne, Engeland

Voetbalreizen Newcastle United

Een voetbalreis naar Newcastle United is een aanrader: de stad biedt uitstekende mogelijkheden om te stappen, en het stadion van deze ‘sleeping giant’ is wekelijks gevuld met dik 50.000 enthousiaste fans. Iedereen in Newcaste wil de succesjaren herbeleven. En met Champions League voetbal is de eerste stap daarvoor gezet!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat je gewenste reis er niet bij?
Mocht je een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk je wensen in. Natuurlijk kun je ons ook een e-mail sturen. We zullen je daarna zo snel mogelijk een voorstel op maat toesturen.

Offerte op maat

Hoe reis je naar Newcastle United

Boek zelf je reis naar Newcastle upon Tyne en ben goedkoper uit.
Forza helpt je graag met het plannen van je reis naar Newcastle upon Tyne, in het Noorden van Engeland. De goedkoopste route is met de boot, maar natuurlijk kun je ook met het vliegtuig. Hieronder vind je een overzicht van alle geschikte routes, met daarbij voor jouw gemak ook buttons met directe links naar de betreffende luchtvaartmaatschappijen die deze routes aanbieden. Lees ook onze reistips onderaan het overzicht eens.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar je kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Vluchten (3)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam Schiphol 1 u 15 GB Newcastle Airport
DE Keulen Airport 1 u 30 GB Newcastle Airport
DE Dusseldorf Airport 1 u 55 GB Newcastle Airport

Boot overtochten (1)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Ijmuiden (Felison Terminal) 17 u GB Newcastle (Port of Tyne)

Vertrek

Aankomst

Newcastle upon Tyne

Forza tips over je reis naar Newcastle upon Tyne

Wekelijks reizen honderden Nederlanders met de boot van IJmuiden naar Newcastle, voor een korte stedentrip naar deze gezellige stad. Velen daarvan gaan ook speciaal voor het voetbal, waaronder complete voetbalteams. Waarschijnlijk is zo'n 4-daagse trip van vrijdag tot maandag de goedkoopste optie voor een eerste kennismaking met een voetbalreis naar de Engelse Premier League. Niks mis mee, en kijk gerust eens naar de mogelijkheden van DFDS Seaways die deze goedkope voetbalreizen aanbieden. Je krijgt dan 2 nachten op de boot (vrijdag en zondag), 1 overnachting in het centrum van Newcastle (zaterdag), het wedstrijdticket en uiteraard de bootovertocht.

Maar, de boot is niet voor iedereen, en wat ons betreft hebben deze bootreizen ook nogal wat nadelen. Los nog van het feit dat deze bootreizen vaak snel zijn uitverkocht, is het namelijk ook een stuk relaxter en sneller om met het vliegtuig te gaan. Je bepaalt zelf je reisschema, en bent niet afhankelijk van de langdurige 4-daagse bootreis. Boek via Forza eenvoudig een pakket van ticket en hotel, en daarna een vlucht via de opties hierboven. Ook als de pakketten met tickets bij DFDS op zijn en je toch graag met de boot naar Newcastle United of Sunderland gaat, kun je bij Forza terecht.

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan Newcastle upon Tyne
Newcastle Airport
Newcastle upon Tyne NE13 8, Engeland
Newcastle Airport ligt ten Noordwesten van de stad op niet meer dan zo'n 12 kilometer van het centrum. Met de metro of taxi is de luchthaven eenvoudig en snel bereikbaar.
Reisduur 25 minuten       Reisafstand 13 kilometer

Lees meer

Boat terminals

Alle boat terminals die geschikt zijn voor een bezoek aan Newcastle upon Tyne
Newcastle (Port of Tyne)
North Shields NE29 6EE, Engeland
De veerboot van DFDS vanuit Ijmuiden komt op boat terminal 'Port of Tyne' aan. Als je met je eigen auto (of busje) bent rijd je vanaf daar zelf verder, en anders wordt je met een bustransfer in het centrum van Newcastle afgezet.
Reisduur 20 minuten       Reisafstand 10 kilometer

Lees meer

St James Park

Het St. James' Park werd door Newcastle United voor het eerst in gebruik genomen in 1891. In de jaren '90 werd er flink in de club en in het stadion geïnvesteerd. Dankzij enkele verbouwingen is het St. James' Park geworden wat het vandaag de dag is: één van de grootste voetbalstadions van Engeland. Iedere week zit het vol met hondstrouw publiek dat hún NUFC naar voren schreeuwt.

Newcastle upon Tyne

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.