Lille OSC

Rating: 1 stars Grand Stade Pierre-Mauroy   Lille, Frankrijk

Voetbalreizen Lille OSC

Het Noord-Franse Lille OSC kende haar meest recente hoogtepunt met de verrassende landstitel van 2011. Onder aanvoering van een nog jonge Eden Hazard werd Lille niet alleen kampioen maar won het ook de Franse beker. Sinds 2012 speelt Lille in een schitterend stadion waar ook tijdens Euro 2016 werd gespeeld.
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Grand Stade Pierre-Mauroy

Het Grand Stade Pierre Mauroy is het thuisstadion van Lille OSC en biedt plaats aan 50.186 toeschouwers. Het staat in de gemeente Villeneuve d'Ascq en is het belangrijkste stadion van de metropool. Het werd geopend in augustus 2012 en is genoemd naar de socialistische politicus Pierre Mauroy die lange tijd burgemeester van Rijsel was. Het stadion heeft een eigen bijzonderheid: La Boîte à Spectacles. De helft van het veld kan omhoog gebracht worden en op de andere helft geplaatst worden, waardoor er ook concerten en andere sporten (zwemmen, basketbal) mogelijk zijn. De capaciteit van de Boîte à Spectacles kan variëren van 6.900 tot 30.000 plaatsen. Het stadion wordt met compleet veld ook gebruikt voor rugbywedstrijden. Het stadion heeft een schuifdak, waardoor het ook gebruikt kan worden bij slecht weer. Het is geclassificeerd als 5-sterrenstadion door de UEFA en zal worden gebruikt bij het EK voetbal 2016.

Lille

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.

Referenties

Voor dit team zijn er nog geen referenties beschikbaar
Heeft u een reisverhaal voor dit team?