Lille OSC

Rating: 1 stars Grand Stade Pierre-Mauroy   Lille, Frankrijk

Voetbalreizen Lille OSC

Het Noord-Franse Lille OSC kende haar meest recente hoogtepunt met de verrassende landstitel van 2011. Onder aanvoering van een nog jonge Eden Hazard werd Lille niet alleen kampioen maar won het ook de Franse beker. Sinds 2012 speelt Lille in een schitterend stadion waar ook tijdens Euro 2016 werd gespeeld.
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Hoe groot is de kans dat een nog niet vastgestelde wedstrijd buiten uw reisschema wordt verplaatst? Geen zorgen, met onze Forza Wedstrijdgarantie kunt u zich volledig indekken tegen dit verplaatsingsrisico!


Toon resultaten

(3) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

april 2019

 • Ligue 1
  zondag
  28 apr 19.00 u
  Lille OSC
  Lille OSC v Olympique Nimes FC
  Olympique Nimes FC
  Vanaf
  159
  Per persoon
  Boek nu

mei 2019

 • Ligue 1
  zaterdag
  11 mei 19.00 u
  Lille OSC
  Lille OSC v Girondins de Bordeaux
  Bordeaux
  Vanaf
  159
  Per persoon
  Boek nu
 • Ligue 1
  zaterdag
  18 mei 19.00 u
  Lille OSC
  Lille OSC v Angers SCO
  Angers SCO
  Vanaf
  159
  Per persoon
  Boek nu

Grand Stade Pierre-Mauroy

Het Grand Stade Pierre Mauroy is het thuisstadion van Lille OSC en biedt plaats aan 50.186 toeschouwers. Het staat in de gemeente Villeneuve d'Ascq en is het belangrijkste stadion van de metropool. Het werd geopend in augustus 2012 en is genoemd naar de socialistische politicus Pierre Mauroy die lange tijd burgemeester van Rijsel was. Het stadion heeft een eigen bijzonderheid: La Boîte à Spectacles. De helft van het veld kan omhoog gebracht worden en op de andere helft geplaatst worden, waardoor er ook concerten en andere sporten (zwemmen, basketbal) mogelijk zijn. De capaciteit van de Boîte à Spectacles kan variëren van 6.900 tot 30.000 plaatsen. Het stadion wordt met compleet veld ook gebruikt voor rugbywedstrijden. Het stadion heeft een schuifdak, waardoor het ook gebruikt kan worden bij slecht weer. Het is geclassificeerd als 5-sterrenstadion door de UEFA en zal worden gebruikt bij het EK voetbal 2016.

Lille

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.

Referenties

Voor dit team zijn er nog geen referenties beschikbaar
Heeft u een reisverhaal voor dit team?