KRC Genk

Rating: 2 stars Luminus Arena   Genk, België

Voetbalreizen KRC Genk

KRC Genk speelt in de fraaie Cristal Arena en heeft één van de grootste toeschouwersaantallen van België. Genk doet normaal gesproken altijd mee om de bovenstaande plaatsen. Geniet van de sfeer bij deze leuke club, net over de Nederlandse grens!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar KRC Genk

Boek zelf uw reis naar Genk en ben goedkoper uit.
Introductie met betrekking tot reisinformatie naar deze bestemming.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Aankomst

Genk

Forza tips over uw reis naar Genk
Hier komen binnenkort onze reistips hoe u het beste vanuit Nederland, België en Duitsland naar deze bestemming reist.

Luminus Arena

De Luminus Arena is met 24.604 plaatsen het op drie na grootste stadion van België. Alleen het Koning Boudewijnstadion, het Jan Breydelstadion van Cercle Brugge en Club Brugge en het Stade Maurice Dufrasne van Standard Luik zijn groter. Van 2007 tot 2016 was het stadion bekend onder de naam Cristal Arena. Deze benaming werd gebruikt van 2007 tot 2016. Voordien heette het stadion het Fenixstadion. Bierbrouwer Alken-Maes schonk voor vijf jaar de naam van zijn Limburgse pils, Cristal Alken, aan het stadion. Het was de tweede keer dat een stadion van een Belgische club een commerciële naam kreeg. KV Mechelen ging Genk daar met het Scarletstadion in voor. In juni 2016 veranderde de naam in Luminus Arena, naar sponsor Luminus.

Genk

Genk is de jongste stad van België en heeft voor ieder wat wils. U kunt er heerlijk divers eten, winkelen, genieten van cultuur en het boeiende historisch verleden ontdekken.

Genk is de tweede winkelstad van België. Dat is zeker niet te missen wanneer u door Genk loopt. In de drie winkelcentra Shopping 1, 2 en 3, vindt u een uitgebreide selectie van winkels. Tussen het winkelen door is het gezellig op één van de vele terrasjes. En natuurlijk is er lekker eten. Het is een multiculturele stad en dat ziet u terug in de vele soorten soorten keukens.

Genk heeft een rijke mijngeschiedenis, en daar kunt u meer over te weten komen in de C-mine. Deze voormalige mijn is omgebouwd tot museum en cultureel centrum. Hier beleeft u de mijngeschiedenis van Genk. Mocht u met kinderen gaan, is het “Domein Bokrijk” een aanrader. Niet alleen hebben ze een grote (en gratis toegankelijke) speeltuin, er is ook een openluchtmuseum met dezelfde naam waar u rustig een middag kunt vertoeven.