Hibernian

Rating: 1 stars Easter Road   Edinburgh, Schotland

Voetbalreizen Hibernian FC

Hibernian speelt net als stadgenoot en rivaal Heart of Midlothian in het schitterende Edinburgh. Een bezoek aan deze stad gecombineerd met het bijwonen van een competitiewedstrijd van Hibernian is een echte aanrader. Geniet van de gezellige oude binnenstad en de Schotse passie op de tribunes!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat je gewenste reis er niet bij?
Mocht je een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk je wensen in. Natuurlijk kun je ons ook een e-mail sturen. We zullen je daarna zo snel mogelijk een voorstel op maat toesturen.

Offerte op maat

Hoe reis je naar Hibernian

Boek zelf je reis naar Edinburgh en ben goedkoper uit.
Forza helpt je graag met het plannen van je reis naar Edinburgh, een geweldige stad waar je nog het echte oude Schotland vindt. Er zijn meer dan genoeg betaalbare vluchten naar de Schotse hoofdstad, en deze vindt je hieronder overzichtelijk bij elkaar.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar je kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Vluchten (8)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
BE Brussel Zaventem Airport 1 u 40 SC Edinburgh
DE Dusseldorf Airport 1 u 50 SC Edinburgh
NL Eindhoven Airport 1 u 40 SC Edinburgh
NL Rotterdam Airport 1 u 20 SC Edinburgh
BE Charleroi Airport 1 u 40 SC Edinburgh
NL Amsterdam Schiphol 1 u 35 SC Edinburgh
DE Keulen Airport 1 u 50 SC Edinburgh
DE Weeze Airport 1 u 40 SC Edinburgh

Vertrek

Aankomst

Edinburgh

Forza tips over je reis naar Edinburgh

Edinburgh is vanuit Nederland en België uitstekend bereikbaar, dus er zit hierboven altijd wel een betaalbare vlucht tussen. Zo biedt Ryanair diverse routes vanuit Eindhoven, Charleroi (nabij Brussel) en Weeze (nabij Düsseldorf) naar de luchthaven van Edinburgh. Ook Easyjet is vaak een geschikte optie vanaf Amsterdam.

Een tip van Forza voor een reis vanaf Amsterdam: vlieg als dat beter uit komt bijvoorbeeld heen op Edinburgh en terug vanaf Glasgow (of andersom). Tussen beide steden ligt een uitstekende treinverbinding dus je kunt zeker bij een lang weekend beide steden mooi combineren.

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan Edinburgh
Edinburgh
Edinburgh EH12 9DN, Schotland
Edinburgh Airport is de drukste luchthaven van Schotland, en zeer geschikt voor verschillende bestemmingen in de regio. Het openbaar vervoer tussen het vliegveld en de stad Edinburgh is uitstekend geregeld: je kunt zowel met de taxi als de bus ook gebruikmaken van de tram voor de transfer van en naar de stad.
Reisduur 25 minuten       Reisafstand 13 kilometer

Lees meer

Easter Road

In 1950 bekeken 65.860 toeschouwers de Edinburgh derby tegen Hearts bekeken, een record. Na de introductie van enkel zitplaatsen had Easter Road nog slechts plek voor 14.000 toeschouwers. In 2010 werd de East Stand verbouwd, waarmee de capaciteit steeg naar 20.250 toeschouwers. Het is een prachtig stadion, waar u de typische sfeer van het Britse voetbal zult vinden!

Edinburgh

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.