Hertha BSC Berlin

Rating: 3 stars Olympiastadion   Berlijn, Duitsland

Voetbalreizen Hertha BSC Berlin

Hertha BSC is al tijden een 'sleeping giant'. De wereldstad Berlijn verdient een ploeg die om de hoofdprijzen kan strijden. Aan de enthousiaste fans in het gigantische Olympia Stadion zal het niet liggen. Een stedentrip Berlijn inclusief een bezoekje aan Hertha is wat Forza betreft een echte aanrader!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar Hertha BSC Berlin

Boek zelf uw reis naar Berlijn en ben goedkoper uit.
Forza helpt je graag met het plannen van je reis naar Berlijn. De hoofdstad van Berlijn heeft 2 grote luchthavens, te weten Berlijn-Schönefeld en Berlijn-Tegel. Er is dus altijd wel een geschikte vlucht te vinden, en anders kun je ook voor de auto of trein kiezen. Hieronder zie je alle mogelijkheden en ons advies.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Vluchten (7)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam Schiphol 1 u 30 DE Berlijn (Schoenefeld)
BE Brussel Zaventem Airport 1 u 30 DE Berlijn (Schoenefeld)
DE Keulen Airport 1 u 15 DE Berlijn (Schoenefeld)
NL Amsterdam Schiphol 1 u 20 DE Luchthaven Berlin-Tegel
BE Brussel Zaventem Airport 1 u 30 DE Luchthaven Berlin-Tegel
DE Dusseldorf Airport 1 u 10 DE Luchthaven Berlin-Tegel
DE Keulen Airport 1 u 15 DE Luchthaven Berlin-Tegel

Trein transfers (6)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam (Centraal Station) 6 u 30 DE Berlin - Hauptbahnhof
NL Utrecht (Centraal Station) 6 u 15 DE Berlin - Hauptbahnhof
NL Eindhoven (Centraal Station) 7 u 45 DE Berlin - Hauptbahnhof
NL Arnhem (Centraal Station) 6 u 20 DE Berlin - Hauptbahnhof
BE Brussel (Centraal Station) 6 u 50 DE Berlin - Hauptbahnhof
BE Luik-Guillemins (Centraal Station) 5 u 55 DE Berlin - Hauptbahnhof

Vertrek

Aankomst

Berlijn

Forza tips over uw reis naar Berlijn

Berlijn ligt tenminste 6 uur rijden van Arnhem en is dus wat ons betreft net wat te ver om met de auto te reizen. Er zijn echter voldoende betaalbare vluchten beschikbaar, dus dat is wat ons betreft een betere optie.

Aangezien de wedstrijden in Duitsland in tegenstelling tot veel andere landen vaak zo'n 2 a 3 maanden vantevoren vastgesteld worden adviseren we om te wachten met het boeken van je vlucht totdat de speeldatum definitief is. Als je daar toch liever niet op wilt wachten (zodat je een prijsvoordeel hebt bij het boeken van de vlucht), zorg dan dat je voor een weekendwedstrijd uiterlijk vrijdagmiddag heen vliegt, en op maandag terug. Meestal is er in Duitsland 1 wedstrijd op vrijdagavond, en de rest op zaterdag en zondag. Als je de voorkeur hebt voor een 3-daagse reis, ga dan op zaterdagochtend heen, en op maandag terug. Dan neem je wel een klein risico dat de wedstrijd toch naar vrijdagavond gaat, maar dat risico is nog te overzien. In het slechtste geval moet je de heenvlucht later omboeken.

Tot slot is ook een treinreis natuurlijk goed te doen. Als voorbeeld: vanuit Utrecht CS ben je zo'n 6 uur onderweg. Best een lange reis, maar wel een stuk comfortabeler dan de 'Autobahn' en geen last van files. Bij vragen bel ons gerust voor vrijblijvend advies!

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan Berlijn
Berlijn (Schoenefeld)
Schoenefeld 12529, Duitsland
Berlijn Schönefeld Airport is na Berlijn Tegel Airport de tweede luchthaven van de Duitse hoofdstad. Het ligt 22 kilometer ten Zuidoosten van Berlijn in de deelstaat Brandenburg. Berlijn is een grote stad maar toch staat u met de trein in 30 minuten in het centrum.
Reisduur 30 minuten       Reisafstand 22 kilometer

Lees meer

Luchthaven Berlin-Tegel
Berlijn 13405, Duitsland
Berlijn Tegel Airport is het drukste vliegveld van Berlijn, voor Berlijn Schönefeld Airport. Het ligt zo'n 12 kilometer ten Noordwesten van het centrum, dat met een snelle shuttlebus in 25 minuten te bereiken is. Natuurlijk kunt u ook met de taxi.
Reisduur 20 minuten       Reisafstand 12 kilometer

Lees meer

Trein stations

Alle trein stations die geschikt zijn voor een bezoek aan Berlijn
Berlin - Hauptbahnhof
Berlijn 10557, Duitsland
Berlin Hauptbahnhof is het centrale treinstation van Berlijn. Het is het grootste kruisingsstation in Europa en is uiteraard goed verbonden met het locale U-Bahn (metro) en S-Bahn (tram) netwerk.

Olympiastadion

Het Olympia Stadion werd in 1936 gebruikt voor de Olympische Spelen van Berlijn. Daarna werd er ook gespeeld tijdens de WK's van 1974 en 2006, en er ligt dan ook veel geschiedenis. Door veel monumentaals bij de renovaties te behouden, blijft de geschiedenis zichtbaar in dit schitterende gemoderniseerde stadion.

Berlijn

Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en met zo’n 3,5 miljoen inwoners ook de grootste stad van het land. Het is een prima stad voor een avontuurlijke stedentrip. Berlijn heeft alles wat je van een wereldstad mag verwachten. Je kunt er goed uitgaan, een sightseeing-tour maken en ontspannen in de vele groengebieden. Daarnaast maken de overblijfselen van de Berlijnse Muur de stad uniek.

Berlijn is een ruim opgezette stad, en de afstanden zijn enorm. Daardoor bestaat Berlijn eigenlijk uit verschillende dorpen, zoals Kreuzberg, Prenzlauer Berg en Schöneberg. En elk “dorp” heeft z'n eigen uitgaanscentrum. Het huren van een fiets is een aanrader, en anders maak je gebruik van het uitgebreide metro- en tramnetwerk. Berlijn is simpelweg te groot om te lopen.

Berlijn is rijk aan bijzondere bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan de Brandenburger Tor, Unter den Linden, Kurfürstendamm, de Gedächtniskirche, De Rijksdag en Slot Charlottenburg. Moe van alle indrukken? Rust dan uit in één van de vele parken, groengebieden en stadsstranden. Berlijn is een groene stad; maar liefst 25% van de Duitse hoofdstad bestaat uit parken, meren, rivieren en kanalen. Een goed plek om even bij te komen is het enorme park de “Tiergarten”, of de parke langs de rivier De Spree.

Natuurlijk kun je ook niet om de geschiedenis van Berlijn heen. De Koude Oorlog was bijna 30 jaar zichtbaar door de Muur die West-Berlijn van Oost-Berlijn scheidde. West-Berlijn was zo een afgesloten gebied in Oost-Duitsland. Nog steeds zie je grote open plekken in de stad, waar vroeger de Muur stond. Ook vandaag de dag worden er nog enorme bouwprojecten van de grond getild om deze kale plekken in te vullen.
Overigens is de Muur zorgvuldig en vrijwel helemaal met de grond gelijk gemaakt. Er staan nog maar een paar stukken overeind. Het langste stuk Muur is de East Side Gallery. Verder is er bij het Berlijns documentatiecentrum een klein stuk Muur te zien. Ook het bekende “Checkpoint Charlie”, een oude grenspost in de Muur, is de moeite van het bezoeken waard.

Voor het hippe Berlijn ga je bijvoorbeeld naar Kreuzberg. Vroeger was het een slechte buurt, maar nu één van de populairste wijken van de stad. Of neem een kijkje in de homobuurt Schöneberg. Of in het hippe Prenzlauer Berg. Je vindt er legio bars, restaurants en heel veel meer. Je gaat je er zeker vermaken. Veel plezier!