Girondins de Bordeaux

Rating: 1 stars Nouveau Stade de Bordeaux   Bordeaux, Frankrijk

Voetbalreizen Girondins de Bordeaux

FC Girondins de Bordeaux is met 6 landstitels één van de succesvolste clubs in Frankrijk. De club waar Zinedine Zidane doorbrak als topspeler werd in 2009 voor het laatst kampioen, maar doet altijd mee om de bovenste plaatsen. Sinds Euro 2016 in eigen land speelt de club in een prachtig nieuw stadion dat in combinatie met de sfeervolle stad de moeite van het bezoeken meer dan waard is.
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Nouveau Stade de Bordeaux

Het Nouveau Stade Bordeaux is de naam van het nieuwe voetbalstadion van Girondins de Bordeaux (vanuit sponsoroverwegingen ook wel 'Matmut Atlantique' genoemd). De bouwwerkzaamheden werden afgerond op 30 april 2015, en de eerste wedstrijd was tussen Girondins de Bordeaux en Montpellier HSC, een duel van de laatste speeldag van het seizoen 2014/15 in de Ligue 1. Het stadion heeft een capaciteit van 42.115 toeschouwers. Girondins de Bordeaux, verliet hun oude Stade Chaban-Delmas om in dit prachtige nieuwe stadion te gaan spelen. Tijdens het EK 2016 in Frankrijk zijn er vijf wedstrijden in dit stadion gespeeld, waaronder de kwartfinale tussen Duitsland en Italië.

Bordeaux

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.

Referenties

Voor dit team zijn er nog geen referenties beschikbaar
Heeft u een reisverhaal voor dit team?