RSCA Anderlecht

Rating: 2 stars Constant Vanden Stockstadion   Brussel, België

Voetbalreizen Anderlecht

Anderlecht is de absolute topclub van België. In de jaren '80 was Anderlecht een grote naam in Europa en de fans van RSCA hopen dat 'Paars-wit' ook Europees snel weer een rol van betekenis kan gaan spelen. Combineer een dagje in 'Bourgondisch' Brussel met een wedstrijd in het sfeervolle Constant vanden Stockstadion!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar RSCA Anderlecht

Boek zelf uw reis naar Brussel en ben goedkoper uit.
Introductie met betrekking tot reisinformatie naar deze bestemming.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Aankomst

Brussel

Forza tips over uw reis naar Brussel
Hier komen binnenkort onze reistips hoe u het beste vanuit Nederland, België en Duitsland naar deze bestemming reist.

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan Brussel
Brussel Zaventem Airport
Zaventem 1930, België
Charleroi Airport
Charleroi 6040, België

Constant Vanden Stockstadion

Het Constant vanden Stockstadion draagt de naam van de inmiddels overleden oud-voorzitter van Anderlecht. Vaak wordt het stadion echter ook 'Astridpark' genoemd, verwijzend naar de locatie in het gelijknamige park. Momenteel wordt er hard gewerkt naar een uitbreiding van het in 1917 gebouwde stadion, waardoor Constant van den Stockstadion zelfs een derde ring bovenop de huidige tribunes krijgt.

Brussel

Brussel is de hoofdstad van België, en omdat ook Europa vanuit Brussel wordt bestuurd noemt men de Belgische stad ook regelmatig “de hoofdstad van Europa”. Brussel ligt maar op een steenworp afstand van Nederland, maar de sfeer is er heel anders. Om te beginnen is de voertaal in de Belgische hoofdstad voornamelijk Frans, maar dat is zeker niet het enige verschil. In Brussel leef je het goede, Bourgondische leven. En daar horen goede restaurants bij, cafés met een keur aan heerlijke Belgische bieren en terrasjes waar u in de zomer tot ’s avonds laat kunt zitten.

Daarnaast vindt u in Brussel alles wat u van een wereldstad mag verwachten. Om te beginnen de “Grote Markt”, een prachtig plein waaraan vele historische panden liggen. Het wordt beschouwd als één van de mooiste pleinen ter wereld, en wordt zeer gewaardeerd door de vele toeristen. Natuurlijk kan een bezoek aan het wereldberoemde standbeeld van “Manneken Pis” niet ontbreken. Of moet je standbeeldje zeggen? Het standbeeld van het jochie dat onafgebroken urineert is immers maar 58 cm hoog.

Buiten het centrum vindt u het Atomium, een topattractie die door velen als symbool van Brussel wordt beschouwd. In 2006 werd de stalen constructie van negen enorme bollen gerestaureerd, en daarna opnieuw geopend. Ook het “Jubelpark” is een aanrader. Net zoals heel Brussel is het ruim opgezet en er staan grote, protserige bouwwerken, waaronder een grote triomfboog. Voor de liefhebbers is er ook het Stripmuseum. Hier krijgt u een inkijkje in het werk van de beroemdste Belgische striptekenaars, zoals Willy Vandersteen (Suske en Wiske) en Hergé (Kuifje).

Voor een gezellige middag of avond uit gaat u naar “De Marollen”. Dit is een typische volkswijk, die de laatste jaren enorm opgeknapt is. Zeker in het weekend, als de dagelijkse rommelmarkt op het Vossenplein veel bezoekers trekt, is het er erg gezellig. U drinkt er een biertje in één van de vele cafés en geniet van de goede Belgische keuken. Kortom, het Bourgondische leven!