Aberdeen

Rating: 1 stars Pittodrie Stadium   Aberdeen, Schotland

Voetbalreizen Aberdeen

Aberdeen is na de traditionele toppers Celtic en Rangers FC één van de sterkere clubs in Schotland. Begin jaren '80 kende de club onder leiding van een jonge Alex Ferguson haar hoogtijdagen met o.a. 3 landstitels, 4 Schotse bekers en in 1983 zelfs de Europa Cup II door het grote Real Madrid met 2-1 te verslaan. Forza is uw adres om ook een bijzondere voetbalreis naar Aberdeen te kunnen organiseren!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar Aberdeen

Boek zelf uw reis naar Aberdeen en ben goedkoper uit.
We helpen je graag met het plannen van je voetbalreis naar het Noord-Schotse Aberdeen. Aberdeen heeft een eigen luchthaven, maar vanwege het zeer beperkte aantal diredcte vluchten is een vlucht op Edinburgh of Glasgow ook een optie.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Vluchten (11)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
BE Brussel Zaventem Airport 1 u 40 SC Edinburgh
DE Dusseldorf Airport 1 u 50 SC Edinburgh
NL Eindhoven Airport 1 u 40 SC Edinburgh
NL Rotterdam Airport 1 u 20 SC Edinburgh
BE Charleroi Airport 1 u 40 SC Edinburgh
NL Amsterdam Schiphol 1 u 35 SC Edinburgh
DE Keulen Airport 1 u 50 SC Edinburgh
DE Weeze Airport 1 u 40 SC Edinburgh
NL Amsterdam Schiphol 1 u 30 SC Glasgow International
BE Charleroi Airport 1 u 40 SC Glasgow International
NL Amsterdam Schiphol 1 u 30 SC Aberdeen Airport

Vertrek

Aankomst

Aberdeen

Forza tips over uw reis naar Aberdeen

Helaas biedt alleen KLM een directe vlucht op Aberdeen Airport aan. De keuze is dus beperkt, en vaak prijzig. Een bezoek aan Aberdeen is zeker de moeite waard, dus loont het ook om je reis wat te verlengen en voor een transfer vanuit Edinburgh of Glasgow te kiezen. Beide luchthavens zijn natuurlijk een stuk beter bereikbaar dan Aberdeen.

Als je op Edinburgh vliegt, zorg je dat je eerst vanaf de luchthaven naar het centrum gaat. Dat kan bijvoorbeeld met de goedkope shuttlebus, die op treinstation 'Edinburgh Waverley' aan komt. Vanaf daar neem je een trein naar Aberdeen. Deze doet er zo'n 2,5 uur over. Ook vanuit het centrum van Glasgow kun je deze treinreis maken, en deze doet er net zo lang over. Wat dat betreft is er dus geen verschil.

Houdt bij het boeken van je vlucht rekening met het feit of de wedstrijd is vastgesteld of niet, en hoe lang je nodig hebt voor de transfer naar Aberdeen mocht je niet op Aberdeen Airport vliegen. Het is in veel gevallen aan te raden om een dag voor de wedstrijd al in Edinburgh of Glasgow aan te komen zodat je op je gemak naar Aberdeen verder kunt reizen. Voor vragen of advies daarover bel of mail gerust!

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan Aberdeen
Edinburgh
Edinburgh EH12 9DN, Schotland
Edinburgh Airport is de drukste luchthaven van Schotland, en zeer geschikt voor verschillende bestemmingen in de regio. Het openbaar vervoer tussen het vliegveld en de stad Edinburgh is uitstekend geregeld: je kunt zowel met de taxi als de bus ook gebruikmaken van de tram voor de transfer van en naar de stad.
Reisduur 3 uur 10 minuten       Reisafstand 200 kilometer

Lees meer

Glasgow International
Paisley PA3 2SW, Schotland
De luchthaven van Glasgow ligt op nog geen 14 kilometer ten Westen van het stadscentrum, en is met openbaar vervoer en taxi uitstekend bereikbaar.
Reisduur 3 uur 30 minuten       Reisafstand 250 kilometer

Lees meer

Aberdeen Airport
Aberdeen AB21 7DU, Schotland
Aberdeen Airport ligt zo'n 10 kilometer ten Noordwesten van Aberdeen. Met de taxi doet u daar 25 minuten over, maar de bus is een betaalbaar alternatief.
Reisduur 25 minuten       Reisafstand 10 kilometer

Lees meer

Pittodrie Stadium

Het Pittodrie Stadium was één van de eerste stadions in het Verenigd Koninkrijk, welke volledig was voorzien van zitplaatsen. Aan de Merkland Stand staat een prachtige façade, die alleen al een bezoekje waard is! Haast u, want er zijn plannen voor verhuizing naar een 'New Aberdeen Stadium'.

Aberdeen

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.