1.FSV Mainz 05

Rating: 1 stars Coface Arena   Mainz, Duitsland

Voetbalreizen 1.FSV Mainz 05

In 2001 begon Mainz onder leiding van oud-speler Jürgen Klopp aan een opmars die ze in 2004 voor het eerst in de Bundesliga zou brengen. In de periode 2004-2007 maakte Klopp met het bescheiden Mainz zoveel indruk dat hij een transfer naar Borussia Dortmund verdiende. Sinds 2009 is Mainz weer terug in de hoogste klasse, en draait keurig mee in de middenmoot van de Bundesliga.
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar 1.FSV Mainz 05

Boek zelf uw reis naar Mainz en ben goedkoper uit.
Introductie met betrekking tot reisinformatie naar deze bestemming.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Aankomst

Mainz

Forza tips over uw reis naar Mainz
Hier komen binnenkort onze reistips hoe u het beste vanuit Nederland, België en Duitsland naar deze bestemming reist.

Coface Arena

Mainz 05 speelt sinds kort haar thuiswedstrijden in de fonkelnieuwe Coface Arena. Het oude sfeervolle 'Stadion am Bruchweg' voldeed niet meer aan de hedendaagse eisen, waardoor een verhuizing niet meer te vermijden was. Door de Coface Arena aan de buitenzijde de clubkleuren mee te geven, blijft de cultuur van Mainz gelukkig bewaard.

Mainz

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.