Club van de maand

Everton FC

> Boek nu een voetbalreis naar Everton FC met € 40 korting pp  

Everton FC is één van de traditionele topclubs in Engeland, maar heeft haar beste jaren al een tijdje achter zich liggen. De laatste landstitel dateert alweer van 1987, maar de nieuwe eigenaren willen de glorietijden terug brengen naar het sfeervolle Goodison Park. Daarvoor is de laatste jaren flink met de geldbuidel gerammeld. Het begon in de zomer van 2016 door voor maar liefst € 6,4 miljoen het contract van de gebroeders Ronald en Erwin Koeman bij Southampton af te kopen. In 2 seizoenen hadden ze daar zoveel indruk gemaakt dat het bestuur van Everton ze per se wilden hebben om de stap (terug) naar de top te zetten. 

In de afgelopen transferperiode moest Koeman toezien dat zijn sterspeler Romelu Lukaku voor veel geld naar Manchester United ging. Daar tegenover stond echter dat hij zelf ook flink mocht investeren om de selectie naar zijn hand te zetten. Opvallendste aankoop is misschien wel die van Engels recordinternational Wayne Rooney. Op 31-jarige leeftijd was hij bij Manchester United op een zijspoor geraakt, en koos daarom voor een terugkeer naar de club die hij als 18-jarig talent verliet. Van Rooney wordt mede verwacht dat hij het team als aanvoerder de wetten van het topvoetbal bij brengt, op weg naar de eerste hoofdprijs sinds 1987.

Een andere opvallende nieuwkomer bij Everton is de Nederlander Davy Klaassen. Nadat hij als aanvoerder Ajax naar de Europa League finale had geleid koos hij voor een buitenlands avontuur. Everton telde zo'n € 27 miljoen voor hem neer. Bij Everton treft hij in reserve-doelman Maarten Stekelenburg niet alleen een landgenoot maar ook een oud-ploeggenoot.

Everton speelt haar thuiswedstrijden op het karakteristieke oer-Engelse Goodison Park. Veel clubs in de Premier League spelen inmiddels in een hypermoderne arena, maar bij Everton tref je nog de typische Engelse voetbalsfeer. Wat ons betreft een echte aanrader, en daarom is Everton een goede keuze als Club van de maand oktober 2017. Boek nu een voetbalreis naar Everton met de scherpe korting van € 40 korting per persoon.  

Bekijk alle wedstrijden van Everton FC

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!