Hoe boeken bij Forza

Hieronder geven we u meer informatie over het boekingsproces bij Forza. Als het goed is wijst dit zichzelf, maar we lichten toch graag enkele dingen toe voor degenen die dat wensen.

Van offerte tot boeking tot reis

We vinden het belangrijk dat u zich op onze site prettig kunt oriënteren op een mogelijke voetbalreis. U vindt daarvoor alle informatie om rustig “rond te kijken”, en daarnaast staan we u heel graag te woord voor suggestie’s of advies. Een ‘normaal’ boekingsproces verloopt via de volgende stappen:
1) Offerte aanvraag. Nadat u weet welke club en wedstrijd u wilt bezoeken, is het bij Forza heel eenvoudig om een geheel vrijblijvende offerte samen te stellen. Deze ontvangt u direct per email, en hierna kunt u deze met uw reisgenoten bespreken.
2) Verzamelen (paspoort)gegevens. Om straks de reis te gaan boeken hebben we de juiste paspoortgegevens nodig. We hebben van alle deelnemers de uitgeschreven (doop)namen volgens paspoort nodig, én de geboortedata. Bij het eventueel overleggen met uw reisgenoten kunt u deze gegevens alvast verzamelen.
3) Boeken van uw voetbalreis. Als u zover bent kunt u op 2 manieren boeken: door de ontvangen offerte in te vullen en ondertekend terug te sturen (per post, fax of email), of door online nogmaals naar de wedstrijd van uw keuze te gaan en hier het boekingsproces te doorlopen.
4) Forza controleert beschikbaarheid. Zo gauw uw boeking binnen komt gaan we direct aan de slag om alle onderdelen van uw reis vast te leggen. In 95% van de gevallen is de gewenste reis direct in te boeken en krijgt u nog dezelfde dag een bevestiging. Onze prijzen zijn echter gebaseerd op fluctuerende vluchtkosten, en deze kunnen per dag veranderen. Ondanks dat we ons uiterste best doen de prijzen op onze site zo actueel mogelijk te houden, kan het soms gebeuren dat (vlucht)kosten gestegen zijn sinds onze laatste site-update. Kleine verhogingen nemen we voor onze rekening, maar bij een substantiële kostenstijging zullen we eerst even met u overleggen wat de beste optie is. Eventuele wijzigingen (in vluchttijd of –route) of toeslagen worden altijd vooraf ter acceptatie aan u voorgelegd, op het moment van boeken (en nooit meer daarna). U heeft dan dus de keuze of u de voetbalreis onder de gewijzigde kosten wilt boeken of niet. Indien u de kostenstijging niet accepteert vervalt uw boekingsbevestiging, en worden uiteraard geen kosten berekend.
5) Boekingsbevestiging met factuur. Bij beschikbaarheid krijgt u een bevestiging per email, met daarin de geboekte reis en uw factuur. Van deze factuur is 50% binnen 5 werkdagen verschuldigd, en de rest 4 weken voor vertrek.
6) Forza voetbalreisgids. Na ontvangst van de eerste aanbetaling ontvangt u als hoofdboeker onze unieke Forza voetbalreisgids(en). Hiermee is de voorpret begonnen en kunt u zich al langzaam gaan voorbereiden op uw voetbalreis. Voor iedere 3 deelnemers krijgt u één boekje, maar deze zijn ook bij te bestellen.
7) Reisbescheiden. Korter richting vertrek krijgt u van ons alle benodigde reispapieren. Denk bijvoorbeeld aan uw hotelvoucher, uw boarding cards voor uw vlucht en eventueel bijgeboekte opties als metrokaartjes en vouchers voor uw luchthaventransfer. De digitale vouchers worden niet alleen per email naar u toegestuurd, maar zijn ook ten allen tijde in te zien op uw eigen “Mijn Forza”-pagina op onze website.
8) Uw voetbalreis. En dan gaat u op voetbalreis. U bent volledig voorbereid, maar bij onverwachte omstandigheden staan we 24 uur per dag (telefonisch) voor u klaar.

Algemene tips

Bel ons gerust voor advies :: Misschien gaat u voor het eerst, en weet u niet precies hoe zo’n voetbalreis in zijn werk gaat? Of gaat u al jaren, maar twijfelt u welke club u dit seizoen wilt bezoeken? Voor elke voorkomende vraag staan we u graag te woord. Een telefoontje kan veel vragen weg nemen, dus bel gerust onze gratis helpdesk op 0497-620413.
Boek tijdig :: Behalve Duitse wedstrijden bevatten al onze voetbalreizen een retourvlucht naar de betreffende speelstad. Zoals u wellicht weet kunnen de vluchtkosten (flink) stijgen naarmate de speeldatum dichterbij komt. Deze vluchtkosten zijn van grote invloed op de totaalprijs van een voetbalreis, dus is het zeer aan te raden tijdig te boeken. Met tijdig boeken (bij voorkeur zo’n 2 maanden vóór de speeldatum) kunnen we u de beste prijzen garanderen. De beschikbaarheid van wedstrijdtickets is vaak tot een week voor de wedstrijd nog wel te garanderen. Bel bij twijfel gerust even.
Voor elk budget wat wils :: het bezoeken van een buitenlandse voetbalwedstrijd is niet goedkoop, zeker niet als u een absolute topper wilt bezoeken. We kunnen u alle wedstrijden aanbieden, maar de inkoopkosten zijn voor dergelijke wedstrijden een stuk hoger dan voor “kleinere” wedstrijden. Dat vertaald zich in de prijs. Bij Forza weten we echter als geen ander dat ook (of juist!) het bezoeken van een ‘kleinere’ club een verrassend leuke voetbalreis kan opleveren, die ook minder belastend is voor uw portemonnee. Voor elk budget is er een leuke voetbalreis samen te stellen, en dat hoeft zeker niet duur te zijn. We informeren u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.

Betalingsmogelijkheden

Bij Forza betaalt u op rekening: pas als uw voetbalreis beschikbaar is gebleken en volledig ingeboekt is ontvangt u een bevestiging, met daarbij de factuur. Deze kunt u met behulp van internet bankieren naar ons over maken. In de factuur staat precies uitgelegd naar welk rekeningnummer u het bedrag kunt over maken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om de factuur contant te komen voldoen op ons kantoor in Bladel. We zijn dagelijks van 08.30 tot 17.30 aanwezig, maar het is desondanks handig om uw komst vooraf even te melden.