Over ons

Forza Sport Travel is een team van enthousiaste medewerkers met een passie voor sport in het algemeen, en voor sportreizen in het bijzonder. Het bezoeken van internationale sportevenementen is wat ons betreft het mooiste ‘weekendje weg’ wat je kunt bedenken. Voor onze medewerkers zijn er maar weinig Europese sportstadions die geheimen voor ons hebben. We hebben de bekende stadions en steden allen bezocht, en helpen u graag bij het samenstellen van een leuke sportreis. In welke sport dan ook.

De koffie staat bij ons altijd klaar, dus u bent van harte welkom op ons kantoor in Bladel om samen naar de vele mogelijkheden te kijken!

 

Ontstaan
Onder onze oude naam Voetbalweekend.nl bieden we al sinds 2002 sportreizen aan. In eerste instantie met name gericht op voetbalreizen, zowel naar het internationale topvoetbal als naar EK- of WK-eindtoernooien van Oranje. Zo hebben we fantastische herinneringen aan de EK- en WK-campings die we in Portugal (2004), Duitsland (2006) en Zwitserland (2008) voor onze gasten hebben mogen organiseren. Dat waren fantastische avonturen die we met Forza Oranjereizen in de toekomst graag herhalen, als onze vrienden van de FIFA en UEFA een beetje mee willen werken. Een WK in Qatar is wat dat betreft wat lastig…

 

De nieuwe naam Forza Sport Travel
Met de komst van onze eerste Tour de France-reis in 2011 en de intentie om ook andere sporten aan ons aanbod toe te voegen, bleek de naam Voetbalweekend.nl al snel niet langer geschikt. Vanwege onze internationale plannen zochten we een geschikte naam die niet alleen krachtig en sportgerelateerd is, maar ook zowel in het Nederlands, Duits en Engels hetzelfde betekent. We denken met Forza die naam gevonden te hebben.